Llum verda al nou jutjat número 7 de Llíria

juzgadoslliria

El Consell de Ministres a través d’un Reial Decret aprova definitivament la constitució de 93 nous jutjats

El Consell de Ministres a través d’un Reial Decret ha aprovat definitivament la constitució de 93 nous jutjats a Espanya, dels quals 15 recauran a la Comunitat Valenciana.

Amb aquest Reial Decret, Llíria podrà comptar definitivament amb el Jutjat número 7, podent ampliar el servei judicial de la Demarcació del Partit Judicial de Llíria -que abasta el Camp de Túria i Els Serrans-. “Una mesura necessària per poder adaptar la planta judicial a les necessitats existents i garantir als ciutadans l’efectiva protecció dels seus drets”, segons el diputat de Compromís, Paco García.

El també regidor a l’Ajuntament de Llíria ha felicitat aquest anunci i espera que la implantació progressiva d’aquests nous jutjats siga immediata i el número 7 de Llíria estiga en marxa “en breu”.

Segons el diputat autonòmic, amb aquesta resolució “es va a revertir la decisió errònia del PP d’obstaculitzar la constitució d’aquests nous òrgans judicials, trencant amb la política de retallades imposada pels anteriors responsables de la conselleria” des de 2009.

Garcia assenyala que el Consell del Botànic, “en contra del que van fer els governs de Camps i Fabra,  ha tingut prevista la dotació pressupostaria per incorporar al personal i equipaments de les noves seus judicials”.

En 2016, per part del Grup Parlamentari Compromís es va presentar una Proposta No de Llei en Les Corts Valencianes reclamant la implantació dels15 nous òrgans judicials que “el PP de Francisco Camps va paralitzar en 2011”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà