Llíria acull l’exposició “Memòri democrática i Patrimoni” de la Universitat de València

exposicio guerra lliria

La mostra es podrà visitar fins al 17 de novembre en el Centre Multiusos

El Centre Multiusos de Llíria acull, fins al 17 de novembre, la mostra itinerant de la Universitat de Valéncia (UV) “Memòria democràtica i Patromoni. 1936-1939. Conéixer, difondre i posar en valor”. Es tracta d’una mostra composta per 17 panells que recopila el patrimoni històric, documental, bèl·lic i de memòria oral derivat de la Guerra Civil en territori valencià.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el vicerector de Partipació i Projecció Territorial de la UV, Jorge Hermosilla, van ser els encarregats d’inaugurar l’exposició. En ella es poden admirar fotografies, gràfics, mapes o compilacions de premsa de l’època que aborden temes com la contextualització històrica de la Guerra Civil, el castellanisme polític valencià, València com a capital de la República, el bombardejos i refugis de guerra, la cultura i educació durant la contesa, la defensa del territori o la sanitat, entre altres.

La mostra es pot visitar en l’edifici Multiusos de Llíria de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores, i de 16 a 21:30 hores fins al 17 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà