L’Ajuntament Llíria posa en marxa les jornades formatives del seu Pla d’Igualtat Municipal

llenguatge lliria

La primera jornada ha estat dedicada al llenguatge inclusiu

L’Ajuntament de Llíria, a través de l’àrea de Polítiques Inclusives i Igualtat, ha començat a impartir les jornades formatives en inclusió i igualtat de gènere contemplades en el seu Pla d’Igualtat Municipal.

La primera jornada es va dedicar al llenguatge inclusiu i ha estat exposada per l’especialista Inma Navarro, tècnica en promoció lingüística de la Generalitat Valenciana. En ella, l’especialista va exposar una completa guia d’usos del llenguatge en l’administració, de manera que cap paraula puga suposar l’exclusió per raó de gènere o la promoció del sexisme, entre altres implicacions socials que resten en la igualtat d’oportunitats.

“La formació i la dotació d’eines de treball és fonamental per a integrar la perspectiva de gènere en tots els departaments municipals, tenint en compte que el llenguatge té un paper crucial com a reforç, impuls i consolidació en la construcció d’una societat igualitària”, ha assenyalat Mª Cruz García, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Llíria.

L’Ajuntament organitzarà durant els pròxims mesos noves jornades dirigides a tota la plantilla i corporació del Consistori.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà