Un nou accident evidencia la necessitat de reformar el polígon de Rascanya a Llíria

Accident-Rascanya

Un camió ha xocat contra una torre de mitja tensió

Un altre accident, per sort sense ferits de consideració, ha tornat a posar de manifest hui mateix la necessitat d’acometre la llargament postergada tasca d’adecentar el Polígon de Rascanya, una de las principals zones industrials de Llíria i un dels motors económics i de creació de treball en tota la comarca del Camp de Túria.

Els operaris han estat treballant per a retirar l’infraestructura i garantir el tràfic de vehicles pel carrer, que ha hagut de ser suspés. La incidència ha fet encara més evident la prioritat de que l’Ajuntament procedeixca a resoldre un problema pendent des de fa décades, i que està en l’agenda de la legislatura.

El soterrament de les llínies eléctriques, en la col.laboració d’Iberdrola, haurà de donar resposta breu a una reivindicació justa i històrica.  El treball conjunt de l’Ajuntament i la companyia eléctrica és farà efectiu “en breu, en la presentació del projecte per part del proveïdor d’energia i la solicitut de les corresponents llicéncies per a acometre ja les obres necessàries”, ha declarat l’alcalde de la localitat, Manolo Civera (en la foto que encapçala aquest article).

A aixó s’afegirà un conjunt d’actuacions que puguen dinamitzar la zona,  com són la provisió d’espais verds, d’aparcaments i la reorganització del tràfic cap a punts estratégics de la ciutat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà