Llíria celebra la benedicció dels animals de Sant Antoni

´santantoni2018

Centenars de mascotes i cavalls han desfilat pels carrers

La benedicció dels animals de Sant Antoni ha sigut el colofó dels actes que Llíria ha festejat este cap de setmana en una de les celebracions més tradicionals del calendari festiu.

L’acte ha tingut lloc a l’església de María Mare, on els amos i les seues mascotes han desfilat en un dia en què els animals són els màxims protagonistes, i els seus amos també han sigut obsequiats amb un detall a manera de recordatori d’esta jornada.

A més de la benedicció als animals, s’ha fet entrega dels premis als millors carros tradicionals i a les millors muntures dels cavallers, en esta desfilada que organitza la regidoria de Festes amb la col·laboració de la Penya Arre, l’Associació d’Amics del Cavall i la parròquia de Maria Mare.

Llíria, un any més, ha celebrat una de les festes d’hivern més populars, que més afecte desperta entre els amants dels animals i complix amb les tradicions rurals tan arrelades en el municipi.

El dissabte va tindre lloc l’entrada de carros amb troncs i ramulla que va culminar amb la botada d’una gran foguera, a la plaça Major, en la que els assistents van poder disfrutar de la vetlada torrant el seu propi sopar.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà