L’artista de Llíria Beatriz Carbonell mostra la seua obra amb l’arribada de les festes de Sant Miquel

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Llíria ha organitzat l’exposició ‘Escultures pel comerç de Llíria: Cada aparador un món. Cada món, una escultura’, en la qual l’artista local Beatriz Carbonell exhibeix les seues obres en més de 30 establiments locals.

José García

Amb motiu de les festes de Sant Miquel, del 17 al 30 de setembre, una sèrie de comerços de Llíria van a convertir-se en una menuda seu de peces escultòriques de l’obra de l’artista Beatriz Carbonell, que exposarà algunes de les seues creacions en els aparadors de diversos establiments.

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de Llíria, Miguel Cortés, ha explicat que l’objectiu d’esta iniciativa “és unir la imatge del comerç local i l’art, per a fer més atractius els nostres establiments, recuperant els costums de passejar i veure aparadors, el que suposa un coneixement de l’oferta comercial. En estos dies, que rebem la visita de milers de persones, este itinerari artístic cerca ser un focus d’atenció comercial”.

La mostra estarà acompanyada per una altra de l’artista edetana que s’inaugurarà huí, divendres 15 de setembre, a les 19:00 hores, a Ca la Vila. ‘Escultures pel món’ presenta maquetes d’argila i fotografies d’escultures de gran format que, durant set anys, ha realitzat en simposis internacionals de diversos països i que avui dia formen part del patrimoni públic i artístic del lloc on es troben. Esta exposició estarà oberta del 18 al 29 de setembre, de 19:00 a 21:00 hores; en els dies festius, l’horari és de 11:30 a 13:30 hores.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà