Es presenten les noves instal·lacions de la piscina coberta de Llíria

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va participar en la presentació de les noves instal·lacions de la piscina coberta de Llíria, que han requerit d’una inversió de quasi 800.000 euros per part de l’empresa concessionària.

José García

L’empresa que s’encarrega de la gestió de la piscina coberta de Llíria, Serviocio, ha realitzat una important inversió en la reforma i ampliació d’esta instal·lació esportiva i, durant el passat cap de setmana, va organitzar una jornada per a donar a conèixer aquestes millores.

En este acte va estar present l’alcalde edetà, Manuel Izquierdo, qui ha destacat que esta “serveix per a donar resposta a les demandes dels usuaris, amb noves instal·lacions, més serveis i horaris, i tot això a uns preus molt raonables”.

Les obres han permès augmentar els espais per la pràctica d’activitats esportives en 425 metres quadrats y s’han ampliat i renovat els espais i equipaments de la sala de fitness, musculació i cardiovascular; de la mateixa manera, s’han construït dues noves sales d’activitats dirigides i s’ha habilitat altra específica de workcicle.

En la intervenció també s’ha realitzat una zona de SPA amb sauna, bany de vapor, seients tèrmics, hidromassatge i dutxes bitèrmiques. Igualment, l’execució d’este projecte de millora ha servit per  reformar espais comuns com els vestuaris, passadissos i vestíbul.

Finalment, s’ha procedit a la renovació integral de les instal·lacions tècniques, entre les quals destaca la instal·lació de sistema d’energia tèrmica solar per a l’aigua, la implantació d’un sistema de tractament d’aigua per llamps ultraviolats a la piscina xicoteta, el que millora de la qualitat de l’aigua mentre que el dosatge de producte químic és molt menor, i la instal·lació d’automatismes d’estalvi energètic en els processos de depuració, tractament i lluminàries.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà