Queixes socialistes pel deficient estat dels vestidors i els lavabos del Pla de l’Arc

El grup socialista de Llíria va presentar, el passat 9 de setembre, una mocio per reclamar l’adequació de les instal·lacions higièniques i sanitàries del Pavelló Pla de l’Arc, ja que consideren que es troben en un estat molt deficient.

José García

El PSPV-PSOE ha criticat que l’equip de govern haja votat en contra i des d’esta formació es manifesta que l’alcalde, el popular Manuel Izquierdo, “s’ha oposat perquè porta 8 anys deixant de banda al basket edetà i ara no vol quedar retratat”.

La regidora socialista Fina Enguidanos expressà la seua “preocupació per l’estat d’abandonament en què l’alcalde Izquierdo i el seu equip de govern tenen al pavelló”. Segons Enguidanos, “les instal·lacions higienicosanitàries de lavabos i vestidors es troben actualment en una situació lamentable, vistes les grans deficiències que tenen, i més si les comparem amb altres instal.lacions esportives municipals”.

Des d’esta formació s’insisteix que són molts els xiquets i xiquetes que utilitzen diariament les instal·lacions. “Al pavelló Pla de l’Arc s’organitzen diferents actes i esdeveniments, que ténen una àmpla presència de habitants de la nostra ciutat i d’altres localitats; això fa que, en certa mesura, el pavelló siga l’espill del municipi de Llíria. Però ni Llíria ni els llirians podem permetre que els lavabos i vestidors del pavelló estiguen en condicions totalment fora de la legalitat”, afegeix Fina Enguidanos.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà