Queixes socialistes pel deficient estat dels vestidors i els lavabos del Pla de l’Arc

El grup socialista de Llíria va presentar, el passat 9 de setembre, una mocio per reclamar l’adequació de les instal·lacions higièniques i sanitàries del Pavelló Pla de l’Arc, ja que consideren que es troben en un estat molt deficient.

José García

El PSPV-PSOE ha criticat que l’equip de govern haja votat en contra i des d’esta formació es manifesta que l’alcalde, el popular Manuel Izquierdo, “s’ha oposat perquè porta 8 anys deixant de banda al basket edetà i ara no vol quedar retratat”.

La regidora socialista Fina Enguidanos expressà la seua “preocupació per l’estat d’abandonament en què l’alcalde Izquierdo i el seu equip de govern tenen al pavelló”. Segons Enguidanos, “les instal·lacions higienicosanitàries de lavabos i vestidors es troben actualment en una situació lamentable, vistes les grans deficiències que tenen, i més si les comparem amb altres instal.lacions esportives municipals”.

Des d’esta formació s’insisteix que són molts els xiquets i xiquetes que utilitzen diariament les instal·lacions. “Al pavelló Pla de l’Arc s’organitzen diferents actes i esdeveniments, que ténen una àmpla presència de habitants de la nostra ciutat i d’altres localitats; això fa que, en certa mesura, el pavelló siga l’espill del municipi de Llíria. Però ni Llíria ni els llirians podem permetre que els lavabos i vestidors del pavelló estiguen en condicions totalment fora de la legalitat”, afegeix Fina Enguidanos.

 

No hi han comentaris

Respon

La teua adreça web no serà publicada.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en