Quint doblet consecutiu de Plaça Pedralba

fallainfantil

Les comissions mostren la seua solidaritat amb la Plaça Major

La Plaça Major de Llíria ha acollit esta vesprada l’entrega de premis de les Falles 2018 en un acte ple d’expectació i emocions celebrat a les portes de Ca la Vila. La comissió Plaça Pedralba ha obtingut el màxim guardó en les dos categories, en el seu quint doblet consecutiu. A més, ha rebut la distinció que concedix la Generalitat com a millor falla de Llíria de 2018.

fallalliria2El jurat designat per la Junta Central fallera ha concedit el segon premi dels monuments grans a la comissió Avinguda dels Furs, el tercer a Pla de l’Arc, el quart a Alpelic i el quint a El Fum.

Els fallers de la comissió Plaça Major, que no han entrat en concurs enguany per no tindre cap dels dos monuments acabats després de l’abandó de l’artista faller, han rebut tota la solidaritat de l’Ajuntament i la resta de comissions de la localitat, amb l’entrega d’un banderí simbòlic com a mostra de suport.

En els monuments infantils el segon premi ha sigut per a la Falla Alpelic, tercer per a Avinguda dels Furs, el quart per a El Fum i el quint per a Pla de l’Arc.

La celebració de l’entrega dels guardons fallers hi ha comptat amb la presència de l’alcalde, Manolo Civera, les fallera major infantil de Llíria, Ainhoa Martínez, l’edil de festes Pedro Vicente i el president de la Junta Local Fallera, Manuel Romero. La fallera major de Llíria, Carmen Tórtola, no hi ha pogut assistir per motius de salut.

 

A més, en l’acte, s’han entregat els premis de la primera edició del concurs de fotografia ‘Falles a Llíria’ organitzat per Junta Local Fallera. El primer premi ha sigut per a Claudio Treglia, segon per a Miguel Sancho i dos tercers premis compartits per a Rogelia Morató i Miguel Sancho. Els premiats han rebut a més un xec-regal de la Federació de Comerç de Llíria que ha entregat el seu president Jorge Navarro.

premios2018

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà