Demanen la construcció d’un badén barrat a l’entrada de la urbanització Montejarque

El portaveu de la formació ‘Iniciativa’ a l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha presentat una proposta perquè es dote d’un badén badat l’accés a la urbanització Montejarque des de la CV-25.

José García

Segons assenyala García, “l’accés a la urbanització de Montejarque es fa actualment mitjançant un rodona construïda en la CV-25, des d’on els vehicles entren al vial central d’esta zona residencial amb unes velocitats prou elevades”.

A este punt hi ha una zona prou concorreguda “que connecta, a través del vial, en un altra zona d’aparcament que hi ha just enfront”. En opinió del portaveu de ‘Iniciativa’, el perill que hi ha a esta zona fa que siga pertinent reclamar la “la construcció de badens barrats dissuasoris de circular a altes velocitats”.

És per això que, des d’esta formació, es reclama a la Conselleria d’Infraestructures i Transports o Diputació de València (“que és qui va impulsar l’ampliació de la CV-25”, segons recorda Paco García) la dotació d’un banden barrat a l’entrada de la urbanització Montejarque, just abans de la zona de restauració per tal de minimitzar la velocitat i reduir-la en este punt. En cas contrari, es reclama que siga l’Ajuntament de Llíria qui execute este element dissuasori.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà