Demanen la construcció d’un badén barrat a l’entrada de la urbanització Montejarque

El portaveu de la formació ‘Iniciativa’ a l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha presentat una proposta perquè es dote d’un badén badat l’accés a la urbanització Montejarque des de la CV-25.

José García

Segons assenyala García, “l’accés a la urbanització de Montejarque es fa actualment mitjançant un rodona construïda en la CV-25, des d’on els vehicles entren al vial central d’esta zona residencial amb unes velocitats prou elevades”.

A este punt hi ha una zona prou concorreguda “que connecta, a través del vial, en un altra zona d’aparcament que hi ha just enfront”. En opinió del portaveu de ‘Iniciativa’, el perill que hi ha a esta zona fa que siga pertinent reclamar la “la construcció de badens barrats dissuasoris de circular a altes velocitats”.

És per això que, des d’esta formació, es reclama a la Conselleria d’Infraestructures i Transports o Diputació de València (“que és qui va impulsar l’ampliació de la CV-25”, segons recorda Paco García) la dotació d’un banden barrat a l’entrada de la urbanització Montejarque, just abans de la zona de restauració per tal de minimitzar la velocitat i reduir-la en este punt. En cas contrari, es reclama que siga l’Ajuntament de Llíria qui execute este element dissuasori.

 

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà