Visites guiades, exposicions i gastronomia a la Fira de la Primavera

Llíria oferix un horari especial d’obertura dels monuments

L’Ajuntament de Llíria, des de l’àrea de Comerç, Turisme i Patrimoni, ha organitzat una variada agenda d’activitats per a disfrutar dels atractius de la localitat edetana durant els dies festius de Pasqua.

Dins de la programació de la primera Fira de la Primavera, Turisme Llíria ha preparat dos visites guiades. Este pròxim 31 de març es podrà realitzar una pujada al campanar de l’església de la Sang, en l’únic dia de l’any en què es realitza esta activitat al no sonar les campanes per ser Dissabte Sant. La torre va ser el primer element construït de l’antiga església medieval de Santa Maria i conté un conjunt de sis campanes incloent la històrica ‘De Foch’ fabricada en el segle XVI. Les visites es faran en grups reduïts de 10 persones cada 15 minuts entre les 11 i 13 hores.

El dissabte 7 d’abril a les 11 hores s’oferirà un recorregut guiat Edeta romana, des del Molló del Pla de l’Arc passant pel temple Oracular i Termes de Mura i pels Mausoleus Romans. La visita eixirà des del recinte firal situat en el carrer Pla de l’Arc on Turisme Llíria instal·larà un punt d’informació este dia.

La regidoria de Patrimoni i Turisme hi ha disposat un horari especial d’obertura d’alguns monuments històrics: l’església de la Sang, els Mausoleus Romans, els Banys Àrabs, el Museu Arqueològic de Llíria i el Museu Silvestre d’Edeta.

Esta oferta d’oci arriba enguany amb una de les novetats de les festes, la I Fira de la Primavera, que reunirà en la zona del Pla de l’Arc un conjunt d’atraccions i altres activitats com una fira del llibre i el taller de catxirulos organitzat per la regidoria de Joventut per als dies  3 i 4 d’abril de 17 a 19 hores.

Esta proposta lúdica es pot acompanyar amb la gastronomia típica d’estos dies, que enguany es presenta en forma de mona musical  i que podrà adquirir-se en diferents forns del municipi.

Per a complementar la programació s’inauguraran dos exposicions ‘València aprén  a volar’ en el centre Multiusos i la mostra del fotògraf edetà Sergio Sánchez ’14 besos meravellosos’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà