La Coalició Compromís també acusa a les autoritats autonòmiques de perjudicar la qualitat dels serveis de l’IES Laurona

De la mateixa manera que s’ha fet des del PSPV-PSOE de Llíria, també des de la Coalició Compromís es denuncia el retall de serveis educatius que es pateix a l’IES Laurona.

José García

Segons fonts de la Coalició Compromís a Llíria, “l’ampliació de l’IES Laurona no ha suposat cap avantatge per a l’alumnat”; la raó: els serveis educatius del centre al denegar la Conselleria d’Educació han minvat, tot i el desdoblament dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Telecomunicacions, Gestió Administrativa i Administració i Finances. “Tot això, a pesar que es comptava amb el número suficient d’alumnes per a poder ser desdoblats”, segons assenyalen les mateixes fonts.

El portaveu d’Iniciativa a Llíria, Paco García, ho explica gràficament: “La mala gestió econòmica del PP al capdavant de la Generalitat Valenciana i el balafiament realitzat durant el mandat de Camps i els seus predecessors han hipotecat el futur educatiu dels nostres fills i filles, ja que la Conselleria està donant ordes per a precaritzar els serveis i prestacions educatives, suprimint o denegant noves ampliacions”.

García afirma que és “inacceptable” que en “un centre de nova ampliació com el Laurona, que té les possibilitats i les prestacions d’infraestructures per a impartir estos mòduls formatius, es veja incapacitat per la negativa econòmica d’Educació d’ampliar les hores necessàries setmanals per a desplegar estos Cicles Formatius”.

Des d’Iniciativa es denuncia la precarietat en què es deixa els alumnes i la discriminació que pateixen els centres de Llíria, els col·legis públics dels quals estan plens de barracons i els seus Instituts són discriminats reiteradament en la prestació de serveis educatius com en este cas.

El portaveu ecosocialista en l’ajuntament de Llíria, lamenta que tot això s’estiga produint “amb l’assentiment dels responsables municipals, els quals, a part de no assistir pràcticament als consells escolars, tampoc han sigut capaços de rectificar la negativa de la Conselleria en denegar este nova prestació educativa”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà