Denuncien problemes amb la calefacció de l’IES Laurona de Llíria

Des del PSOE de Llíria es denuncia que existeix “falta de coordinació” entre CIEGSA i l’empresa que s’ha encarregat de la reforma de l’IES Laurona. “Encara no s’han gestionat els permisos per instalar la calefacció”, afegeixen estes mateixes fonts.

José García

Les queixes dels socialistes edetans van més enllà: “Part de les instal·lacions del sistema de calefacció no han pasar la revisió tècnica de Gas Natural”. Segons estes mateixes fonts, “hi ha una caldera a l’espai d’Educació Física que té massa potència per al recinte i, a més, hi ha un polsador que no està col·locat segons marca l’actual normativa”.

El portaveu del PSOE, Alfred Rodilla, es refereix a altres deficiències: “No s’han demanat els pertinents permisos al Ministeri d’Indústria i ja s’acosta el temps de fred. A més, el subministrament elèctric és deficient, cosa que fa que l’aula d’informàtica no puga ser emprada pels alumnes. Per últim, el servei del bar està fora de servei des de l’inici del curs”.

Des d’esta formació es reclama que es prenguen les mesures pertinets per solucionar ràpidament les deficiències detectades, “ja que són els alumnes, el profesorat i el personal no docent els que estan patint les consequències de la actual situació”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà