Primaries en la formació Compromís per Llíria

El passat diumentge 21 novembre, els militants, simpatitzants, col•laboradors i veïns de Llíria que s’aproparen i acreditaren formar part del cens d’electors han fet ús del dret a vot per elegir els futurs candidats de la Coalició Compromís per Llíria.

Pau Tineo

Segons el portaveu d’Iniciativa, Paco García, els procés ha sigut tot un èxit i una experiència de verdadera democràcia participativa, on tothom ha tingut i tindrà l’oportunitat de decidir directament quina o quines persones han de ser les elegides per conduir el projecte d’esquerres, valencianista i ecologista a la capital del Camp de Túria que encarna la Coalició Compromís. Estem satisfets amb l’alt índex de participació i la bona acollida que ha tingut entre la ciutadania, que veu en Compromís l’únic referent local per canviar la realitat política a Llíria.

La Coalició que ha elaborat un cens electoral proper a mil perosnes, aporta una oferta de candidats paritària de 4 homes i 4 dones que seran reordenats en base als resultats i que ocuparan els huit llocs de Compromís per Llíria.

Per a Rafa Cotanda, Secretari Local del Bloc, Llíria necessita un canvi urgent de model de gestió i també de governants. La Coalició Compromís ha creat un gran equip humà amb experiència, jove, dinàmic i amb projecció per poder donar resposta als milers de parats que hi ha en la localitat i dinamitzar el teixit productiu local i comercial, establir polítiques socials d’acord als temps que vivim i fer un urbanisme racional basat en la sostenibilitat i necessitats bàsiques de tots els veïns, tant els que viuen al casc urbà com a les urbanitzacions. Amb el lema “SOM COM TU”, la coalició s’acosta diàriament a la realitat de la ciutat, preparant propostes i alternatives de futur.

Crítiques als pressupostos de Llíria
Segons el regidor de Llíria i membre d’Iniciativa-Compromís, Sebastian Martos, si alguna cosa caracteritza als pressupostos municipals del 2011 és de ser poc realistes i de no fer front al greu problema de la desocupació que castiga la localitat. En els darrers 8 anys del govern del PP, hem passat de tindre 500 persones en les llistes de l’atur a ser-ne prop de 2.400.

Per a Martos, el pressupost de 2011 suposa el fracàs estrepitós de la política de la dreta local que ha estat incapaç de frenar el desmantellament de la xicoteta i mitjana empresa local i la descapitalització de l’economia edetana i el seu comerç.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà