Inaugurat el nou espai multiusos de la Unió Musical

Les autoritats visiten les noves instalacions de la Unió Musical el camp de túria

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, acompanyat pel president de l’entitat musical, José Vicente Pedrola, van assistir el passat divendres a la inauguració del nou espai multiusos que la Unió Musical hi ha condicionat en la seua seu social.

Pau Tineo

El projecte executat s’ha plantejat a fi de recuperar un soterrani d’uns 400 metres quadrats que estava abandonat i en el qual s’ha construït en dos espais: Un educatiu, on s’ha fet una ampliació de la zona escolar amb 4 boxs-cabina d’estudi musical, 1 aula polivalent, 1 aula d’informàtica i la recuperació del laboratori i aula de materials; i un altre espai on s’ha habilitat una zona d’oci, amb la sala multiusos “Skala” per a la celebració d’actuacions musicals i activitats culturals, les zones de servicis i una zona de treball.

Les noves dependències s’han realitzat amb la col•laboració de l’Ajuntament edetà i la Diputació de València. L’alcalde Manuel Izquierdo ha felicitat a la Unió Musical perquè “ha dut a terme un projecte molt interessant que pot complir una funció social, cultural i educativa molt important per a la joventut de Llíria”.

Igualment, hi ha assenyalat que esta actuació s’ha realitzat amb les ajudes del Pla Municipal Especial d’Inversions que va destinar altres 60.000 euros per a obres en la seu de la Banda Primitiva i altres tants per al monestir de Sant Miquel.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà