Paco García serà el candidat a l’alcaldia de Llíria per la formacío Compromís

paco garcía latorre

El candidat ha segut elegit mitjançant una fórmula inèdita en el panorama polític valencià que demostra segons declara la formació política la voluntat dels candidats de Compromís per Llíria de ser uns vertaders representants de tot un poble i no sols d’una formació política.

Pau Tineo

L’index de participació ha estat tot un èxit. Amb una participació del 86,4% del cens d’electors (persones que prèviament s’havien inscrit per participar en procés), un total de 803 persones han dipositat el seu vot en les urnes ubicades a la seu de CCOO de Llíria des de les 10 del matí fins les 18 hores.

El escrutini final ha proclamat a Paco Portaveu d’Iniciativa per Llíria com a candidat que optarà a l’alcaldia de Llíria al qui li seguirà el Portaveu local del Bloc, Rafa Cotanda. La resta de la llista se completarà amb el següent ordre: Inma Riera, Isabel Agustí,Empar Llàcer, Vallivana Murgui, Joanvi Sanchis i Vicent Lis.

Per als organitzadors dels comicis (Bloc-Iniciativa), el procés ha sigut tota una experiència de verdadera democràcia participativa, on tothom ha tingut l’oportunitat de decidir les persones que han de conduir el canvi polític al consistori edetà en 2011. Ciutadans de tot l’espectre social, econòmic, comercial, esportiu i cultural de Llíria han donat suport a este iniciativa i han col•laborat amb la seua participació.

Per a Paco García, pròxim candidat a l’alcaldia de Llíria, “els homes i dones de Compromís son la mostra de que hi ha una alternativa política clara i amb projecte de futur per a la Capital del Camp de Túria, on l’experiència es suma a la joventut,paritat i la renovació dels seus candidats. Hem demostrat que som capaços d’unir-nos i deixar les claus partidistes a un costat per treballar colze a colze per aconseguir una ciutat plena d’oportunitats, emprenedora i generadora de llocs d’ocupació, on el benestar i la qualitat de vida siguen els eixos que vertebren l’acció municipal”.

Segons Rafa Cotanda, “el més important del procés ha sigut l’apertura democràtica al conjunt de la població, així com el bon clima de treball conjunt que demostra que estem disposats i preparats per encapçalar conjuntament la recuperació econòmica i social de Llíria a partir del proper mes de maig”.

La bona harmonia i excel•lent clima de treball en la Coalició els ha conduit a celebrar el divendres 26 novembre un gran acte-festa al restaurant de la localitat de Porta de l’Aigua, on es farà la proclamació oficial dels candidats i es comptarà amb la presència dels diputats autonòmics de Compromís, Mónica Oltra i Enric Morera, així com l’actuació dels músics i cantants en valencià, Pep Gimeno “El Botifarra” i Mireia Vives de “Rapsodes”.

Resultat Candidatura

1.- Francisco J. García Latorre

2.- Rafa Cotanda Carpio

3.- Inma Riera Lloret

4.- Isabel Agustí i Santes

5.- Empar Llàcer i Sanchis

6.- Vallivana Murgui Ortega

7.- Joanvi Sanchis Morató

8.- Vicent Lis i Furió

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà