José Miguel Maicas i Sergio Mars, guanyadors del certamen literari ‘Pascual Enguídanos – George H. White’

ganadores

Ha comptat amb la participació de quasi 100 autors

El IV Certamen Literari ‘Pascual Enguídanos – George White’ ha descobert els seus guanyadors en un acte celebrat esta vesprada en Ca la Vila, on el regidor de Cultura, Paco García, ha sigut l’encarregat d’entregar els premis als millors relats de cada categoria, juntament amb Manuel Enguídanos, fill del prestigiós escriptor que dóna nom a este concurs.

El certamen de relats curts en valencià i castellà, organitzat per la Xarxa Municipal de Biblioteques, ha comptat amb la participació de quasi 100 autors.

En la modalitat de llengua valenciana, el primer premi ha sigut per a José Miguel Maicas. El seu relat “Sobre el nivell del mar” l’ha fet ser mereixedor del primer premi dotat amb un guardó econòmic de 800 euros.

El premi per al finalista ha recaigut en Carles Peñarrocha per la seua obra “L’imitador”, que s’emporta un premi de 400 euros.

Pel que fa als relats en la modalitat de llengua castellana, Sergio Mars ha aconseguit el primer premi amb “162,62”; mentre que Daniel Echevarría s’ha emportat el segon premi amb “Blurb y blarb”. La dotació econòmica d’esta modalitat han sigut també de 800 i 400 euros, respectivament.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà