La ‘Coalició Compromís’ critica les despeses de l’equip de govern al llarg del 2010

Noves crítiques cap a l’equip de govern de Llíria (del PP) des de la ‘Coalició Compromís’. Segons el membre d’esta formació, Sebastián Martos, “el PP de Llíria ha abandonat el suport als emprenedors i  rebaixa les ajudes als necessitats i ONGs, augmentant les partides destinades a festes i despeses protocol·làries”.

Segons este regidor, els estudis i treballs tècnics realitzats per altres empreses passen dels 277.400€ inicials fins als 983.722’65€ de tot  l’any 2010, una vegada s’incorporen per diverses modificacions pressupostàries: “la diferència és de706.322’65 euros, una xifra que suposa un augment de més d’un 350%”.

“Eixos treballs, en molts caos, es podien fer des del consistori edetà: Quina clase d’eficiència hi ha a l’Ajuntament, que es gasta més de 9 milions d’euros en personal i que deu recórrer a consultories externes per suplir les seues carències?”, es pregunta Martos, qui destaca com a principal carència “la judicial, en què s’ha contractat, amb un valor d’uns 200.000 euros, a una empresa per poder fer front als múltiples judicis que s’han interposat durant les dos darreres legislatures”.

El regidor ecosocialista remarca que, en un any de crisi, les festes han tornat a disparar el pressupost municipal, passant de 220.000 euros consignats a principi d’any a costar a les butxaques dels veïns de Llíria quasi 360.000 euros (un augment del 63%), als que cal afegir uns altres 28.000 euros d’altres departaments per a festes populars i els 60.000 euros que es varen consignar per celebrar el 600 aniversari del Miracle de Sant Vicent.

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’arriba a dir que “amb el PP, Lliria està arruinant-se”. “S’ha passat de tindre poc més de 500 aturats en 2003 a més de 2.400 en 2010. S’han tancat moltes empreses xicotetes i mitjanes que portaven dècades donant llocs de treball en la localitat i a més s’han augmentat els impostos i s’ha imposat nous tributs, castigant les economies familiars dels veïns i propietaris que tenen que fer front a pagaments desorbitats en un curt termini de temps”, es conclou des d’esta formació.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà