EL PSOE de Llíria proposa a Juan Vicente Mas Quiles i a Juan Garcés Queralt per a rebre sengles distincions

El Grup Municipal socialista ha proposat a Juan Vicente Mas Quiles com a proper director homenatjat en les festes de Sant Miquel i a Juan Garcés Queralt com Fill Predilecte de Llíria.

Pau Tineo

El Grup Municipal Socialista, ha proposat al Consell Local de la Música del mes de gener, que al mestre Juan Garcés Queralt se’l nomene fill adoptiu de Llíria, atés que els Ajuntaments poden nomenar fills adoptius a aquelles persones que hagen destacat de forma extraordinària per les seues qualitats o mèrits personals o serveis prestats en benefici i honor del municipi i hagen aconseguit consideració indiscutible en l’àmbit públic.

A més, des de fa uns anys i dins de les festes de Sant Miquel, es ve fent un homenatge a una figura rellevant del món de la música valenciana, concretament als compositors. “Juan Garcés és una persona que reuneix tots aquests requisits: és un home volgut i estimat, que mai ha deixat la seua vinculació amb Llíria, a través de la música i de la Unió Musical i ha actuat com a Director invitat en diverses ocasions amb la Banda Unió Musical de Llíria”, han manifestat fonts del PSPV-PSOE edetà.

També proposen els socialistes que es nomene  a Juan Garcés Queralt com Fill Predilecte de Llíria. Nascut a  Llíria el 25 de gener de 1921, va iniciar els seus estudis musicals en la Banda Primitiva de Llíria, de la que prompte formaria part com a flautista. Després, va revalidar els estudis de Solfeig al Conservatori de València, on va començar Harmonia i Piano. Des d’aleshores, va inicia un brillant carrera com a compositor i, en 1956, fou nomenat director honorífic de la Banda Primitiva. “Te sobrats mèrits per rebre esta distinció”, explica el portaveu del PSOE a Llíria, Alfred Rodilla.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà