Carmen Veses encapçala les llistes d’EUPV a Llíria

El Camp de Túria
La candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Marga Sanz, ha presentat este matí la candidatura municipal d’esta formació a Llíria, encapçalada per Carmen Veses.

José García

Marga Sanz ha mostrat el seu total recolzament a la candidatura encapçalada per Carmen Veses, a qui ha qualificat “com una garantia de treball”. “Estem convençuts que la veu d’EUPV estarà en l’Ajuntament de Llíria a partir del pròxim 22 de maig”, ha assenyalat.

Sanz ha mostrat el seu recolzament i el de tota l’organització al col·lectiu de Llíria, de qui ha destacat “el seu treball, esforç i lluita en aquestos anys, per això estem convençuts que Esquerra Unida estarà en l’Ajuntament a partir del 22 de maig”.

Sanz ha aprofitat també la visita a Llíria per anunciar que Esquerra Unida inclou en el seu programa electoral autonòmic diverses qüestions que preocupen en el municipi, com és la necessitat de la planta de residus, “de la qual este Consell ha passat olímpicament: és intolerable la gestió que del fem està duent a terme el PP, i resulta vergonyós que els veïns de Llíria estiguen pagant un impost especial de reciclatge quan els seues residus no es reciclen ni ací, ni en cap altre lloc. Reclamem el tractament de residus i a més, amb criteris de proximitat”, ha manifestat.

La candidata d’EUPV també ha fet incís en altres qüestions municipals com és la necessitat de crear escoles infantils de 0 a 3 anys públiques, col·legis de primària, i la urgent adjudicació de l’institut, “un problema ja endèmic en la població”.

Per últim, Sanz també s’ha fet ressò de les mancances sanitàries, i en este sentit ha demandat la posada en funcionament de l’hospital comarcal “el qual ha d’evitar que els veïns es traslladen a altres localitats, que es allò que està ocorrent ara”.

 

3 Comments
  1. Desde la Urbanización Vall de Lliria teneís dos votos más en estas Próximas elecciones Municipales y Autonómicas. Por Esquerra Unida de Lliria, por la Izquierda

    Salud

  2. Ojalà, pero Paquito te el don d’enganyar a la gent, fins i tot a enganyat a Rafa Cotanda .. bueno eixe es fàcil d’enganyar.

    El que deia es que EUPV traurà vots clar que si, pero paquito tambe els traurà i continuarà d’assessor i vivint del cuento.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà