L’Ajuntament de Llíria anuncia una inversió de 108.000 euros en la millora del Parc de la Bombilla

L’Ajuntament de Llíria invertirà 108.000 euros amb fons municipals en la millora de la zona de jocs infantils al Parc de la Bombilla. El Consistori ha anunciat huí que renovarà tota la zona de jocs infantils d’eixe parc, ja que estos “es troben molt deteriorats per l’intens ús”.

José García

Està previst que els treballs comencen al llarg de la setmana que ve i tindran una duració aproximada de mes i mig. Durant este període de temps, este espai del parc estarà tancat al públic. El projecte de millora es realitzarà sobre una àrea d’actuació total de 456 metres quadrats i contempla la renovació del mobiliari de jocs infantils i el paviment de cautxú.

La regidora de Servicis, Concepció Igual, ha explicat que en la distribució dels jocs “s’ha pretés crear dos zones diferenciades, segons les edats dels xiquets a què estan destinats, ja que s’instal·laran jocs perquè els usuaris puguen ser xiquets de totes les edats, des dels 2 fins als 12 anys”.

Igualment, l’edil edetana hi ha assenyalat que esta inversió “respon al nostre compromís de millorar el Parc de la Bombilla, el parc més gran del nucli urbà, amb una nova actuació en l’adequació de les zones d’esplai del municipi, com vam fer recentment amb el parc de Juan Izquierdo”. 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà