Llíria i Bolonya obrin un espai de col·laboració en la difusió patrimonial i creativitat musical

Bolonia ciudad creativa Camp de Túria

La delegació edetana es reuneix amb el consistori italià per a preparar la candidatura a Ciutat Creativa

El regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme, Paco García, junt amb la directora del projecte de la candidatura de Llíria a ser Ciutat Creativa en la modalitat de música, Mª José Viñals de la Universitat Politècnica de València, i el tècnic de Turisme Vicent Sesé, s’han reunit amb la cap de Relacions Internacionals de Bolonya, que porta la gestió de la Ciutat Creativa UNESCO d’esta capital italiana, i amb la presidenta de la Comissió de Cultura del consistori bolonyés.

Segons García, “les dues ciutats comparteixen dos elements comuns com són el patrimoni i la música”. Així, “l’objectiu de la visita ha sigut establir relacions institucionals per a poder impulsar programes de col·laboració entre els dos municipis que ajuden a difondre i posar en valor l’activitat creativa patrimonial i musical”.

Llíria va obrir la seua projecció internacional l’últim any amb la creació de LLUM Festival, esdeveniment que repetirà enguany amb la participació de grups de diversos continents, entre els quals espera poder rebre algun de la regió Emília-Romanya. Al mateix temps que espera ampliar esta projecció amb el nou festival de música antiga que la ciutat de Llíria està dissenyant per a este 2019.​

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà