‘Coalició Compromís’ denúncia el tancament de la Oficina Intercomarcal de Rehabilitació de Vivenda ubicada a Llíria

La Oficina Intercomarcal de Rehabilitació de Vivenda, ubicada a Llíria des de fa 25 anys i que ha oferit el seu serveis d’assessorament als veïns de tres comarques, tancará les seues portes quan acabe el 2010.

José García

“La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge ha decidit unilateralment, sense un previ avís i sense demanar parèixer al municipis afectats, el tancament a partir de l’1 de gener de 2011 de la Oficina Intercomarcal de Rehabilitació de Vivenda”, es denúncia des de la ‘Coalició Compromís’ per Llíria.

Esta oficina està ubicada a Llíria iporta en funcionament més de 25 anys, temps en què ha donat cobertura d’assesorament a 41 poblacions de les comarques del Camp de Túria, Serrans i Racó d’Ademús.

Per al candidat a l’alcaldia de Llíria per la ‘Coalició Compromís’ i regidor local, Paco García, “les polítiques de retalls que el Consell està aplicant a Llíria i a la comarca són cada dia més visibles i afecten més directament als usuaris”. “Mentre es gasten milions d’euros en obres ruïnoses i events poc productius, els ciutadans estan perdent serveis públics que han estat prestant-se durant dècades”, critica el portaveu d’esta formació política.

L’actual regidor d’Iniciativa ha presentat una moció al ple de la capital del Camp de Túria per reclamar a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge el manteniment de l’Oficina de Rehabilitació de Vivenda en Llíria i que, a més, la Generalitat Valenciana dote del personal necessari per poder desenvolupar les tasques administratives, “de la mateixa manera que està fent-se a les oficines de Sagunt, Requena, Xàtiva, Ontinyent o Gandia”.

García, insta igualment en la moció a tots els alcaldes afectats de les comarques del Camp de Túria, Serrans i Racó d’Ademús perquè se sumen a esta reclamació i facen igualment extensiva esta petició a la Conselleria Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge.

Des del Grup Parlamentari de ‘Coalició Compromís’ en Les Corts Valencianes s’assegura que es demanarà la compareixença del Conseller d’Habitatge, Joan Cotino, perquè done explicacions davant la cambra autonòmica “d’esta decisió tan radical i perjudicial per als usuaris d’este servei”, conclou Paco García.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà