L’Exposició del Ninot obri les seues portes

El Multiusos de Llíria acollirà la mostra fins al 5 de març

A poc més d’un mes per a la plantà, les falles de Llíria han descobert les primeres peces dels seus monuments en l’Exposició del Ninot 2019, la inauguració de la qual ha tingut lloc esta vesprada a l’edifici Multiusos, on s’exposen també les millors fotografies falleres de l’últim any.

Les falleres majors de Llíria, Marta Torres i Edurne Romero, han sigut les encarregades de tallar la cinta i donar per inaugurada la mostra. En este acte, han estat acompanyades pel regidor de Festes Pedro Vicente, el presidente de Junta Local, Manolo Romero, i les seues respectives corts d’honor. I també, pels fallers i falleres de les diferents comissions, que s’han acostat per descobrir un avanç dels monuments que es plantaran enguany als carrers de Llíria.

L’Exposició del Ninot 2019 i la mostra fotogràfica fallera es podran visitar al Multiusos fins al dimarts 5 de març de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 21 hores.           

Com cada any, la inauguració d’esta mostra és el tro d’avís dels actes centrals de l’exercici faller, que prendran la metxa, el dissabte 23 de febrer, amb l’acte de la Crida. A partir d’ixe moment la crítica, la sàtira, la música i la pólvora ompliran el municipi per celebrar la festa valenciana més internacional: les falles.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà