Horarios Julio Metrovalencia

El Certamen ‘Ciutat de València’ homenatjarà a La Primitiva pels seus 200 anys

El Clarín participarà fora de concurs

La Banda Primitiva de Llíria rebrà l’homenatge del món musical valencià i de la ciutat de València, en la 133a edició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València. L’organització de la competició rendirà tribut a la banda civil més antiga d’Espanya el pròxim 21 de juliol en el Palau de la Música, durant la competició de la Secció d’Honor del CIMB València.

L’organització del Certamen ‘Ciutat de València’, juntament amb la Banda Primitiva, han acordat que el Clarín participe fora de concurs amb el màxim de músics de la secció d’honor realitzant un homenatge a l’única banda que ha guanyat la competició en els tres segles d’història del CIBM València.

 “Es tracta d’un homenatge únic, que no s’ha realitzat a cap altra banda en la història d’aquesta il·lustre competició” ha explicat el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses. “La intenció de la societat era inscriure’s per a competir en el certamen del 2019, però en remenar-se aquesta possibilitat, a l’altura de la nostra societat, no el vam poder obviar”.

El dia del concert l’organització de l’esdeveniment entregarà un pergamí commemoratiu “per la destacada activitat artística de la societat durant els últims 200 anys”.

L’homenatge del Certamen Ciutat de València se suma al llistat de reconeixements que diferents institucions brindaran a la bicentenària agrupació, com el reconeixement de les Corts Valencianes o la possible concessió de la Medalla al Mèrit Cultural de les Belles Arts del Ministeri de Cultura.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu no es publicarà.