Les societats musicals de Llíria visiten la Generalitat

L’objetiu, internacionalitzar la música edetana

Representants de Presidència de la Generalitat Valenciana van rebre als representants de la Banda Primitiva, la Unió Musical de Llíria i la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans i a l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, per abordar projectes comuns amb l’objectiu de promocionar la música valenciana, prenent la ciutat de Llíria com a referent.

Durant la visita, la delegació edetana es va reunir amb el director territorial de Presidència, Francisco Molina, i el subsecretari de Presidència, Emili Josep Sampío; amb qui van tractar estratègies per internacionalitzar les societats musicals amb el suport de la Generalitat.

Segons Manolo Civera, esta recepció “mostra el suport i reconeixement del Govern valencià cap a les nostres tres societats. La seua trajectòria musical és una garantia d’èxit que ha fet que el Consell les haja triat per encapçalar els projectes de futur que hui hem iniciat. Esta visita referma les excel·lents relacions entre el Consell i l’Ajuntament de Llíria en el projecte comú d’internacionalitzar la música valenciana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà