Monteblanco és la quinta urbanització que opta per la gestió indirecta amb l’objectiu de regularitzar la seua situació

Els veïns de la UE-18 Monteblanco també s’han sumat a la via de la urbanització per gestió indirecta per a regularitzar la situació de la seua zona residencial, que compta amb una superfície de més de 36.000 metres quadrats.

José García

Amb la presència de l’alcalde, Manuel Izquierdo, i la regidora d’Urbanisme, Reme Mazzolari, representants d’esta urbanització han presentat en l’Ajuntament de Llíria la sol·licitud perquè s’inicie el procediment per al desplegament i execució del Programa d’Actuació Integrada d’esta unitat d’execució, amb un cost de les obres d’urbanització de 27,97 euros per metre quadrat.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha destacat que esta urbanització “és ja la quinta del municipi que, en poc més d’un any, aposta pel desenvolupament del seu sòl a través de la gestió indirecta, perquè els veïns volen viure en zones amb carrers preparats i amb tots els servicis possibles, com si foren un barri més de Llíria. I al costat d’ells estarà l’Ajuntament, facilitant-los el camí”.

En este sentit, la regidora d’Urbanisme, Reme Mazzolari, hi ha assenyalat que els propietaris de la urbanització Monteblanco “han comptat amb el suport de l’Agència Municipal d’Informació per a la Gestió Urbanística de les Urbanitzacions (AMIGU), que continua atenent i col·laborant amb altres veïns perquè puguen urbanitzar les seues zones residencials”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà