Unanimitat de les forces polítiques enla millora de la seguretat vial als creuament dels carrers València i Rascanya

Segons assenyalen fonts del PSPV-PSOE de Llíria, la proposta feta per esta formació en un ple que va celebrar-se al passat mes de març per millorar la seguretat vial als creuaments dels carrers Rascanya i València ha acabat obtenint el rescolzament de totes les formacions polítiques.

José García

El grup municipal socialista recorda en un comunicat que des del PSPV edetà es va presentar una moció, al passat Ple de març, per reclamar que l’Ajuntament estudiara i posara en pràctica totes les mesures necessàries “per garantir la seguretat dels vianants en el creuament dels carrers Rascanya i València”.

Segons explica el portaveu socialista a Llíria, Alfred Rodilla, “la moció va naixer arran de la petició del veïnat d’aquesta zona de Mura i, sortosament, hem d’agraïr que eixa proposta haja tingut el recolzament unànime de les forces polítiques del consistori. Gràcies al consens, també s’ha pogut incloure alguns creuaments al carrer València, com el de davant del Dust”.

“Esta és la política per la qual treballem els socialistes de Llíria, la dels acords en benefici de les llirianes i llirians”, conclou el portaveu socialista a Llíria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà