La ‘Coalició Compromís’ estrena seu electoral a Llíria

Prop d’un centenar de persones acudiren ahir per la vesprada a la inauguració de la Seu Electoral de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria, situada en el nº 5-baix del C/ Metge Miquel Pérez.

José García

El candidat a l’alcaldia per Compromís, Paco García, va explicar que este lloc “serà un punt d’encontre de tots els veïns i veïnes que vulguen acudir a col·laborar, demanar informació o participar de les activitats i campanya electoral que el nacionalistes i ecosocialistes faran d’ací a les eleccions del dia 22 de maig”.

La nova seu es troba en el nº 5-baix del C/ Metge Miquel Pérez, front el Teatre de la Banda Primitiva: “és un lloc cèntric de la localitat on els ciutadans tenen la porta oberta i es poden trobar com a la seua casa”.

El candidat a l’alcaldia va anunciar tot un seguit d’actes i activitats culturals que la ‘Coalició Compromís’ va a realitzar d’ací a l’inici de la campanya electoral: el 8 d’abril està previst fer la presentació de la candidatura municipal en el Llar dels Jubilats; li seguiran les activitats de la Setmana Republicana, on es realitzarà una exposició sobre l’època a la seu de la coalició, de l’11 al 15 d’abril; hi haurà una xerrada del professor Juanjo Adrià, en el Casal Jaime ,I el dia 15 d’abril; i l’homenatge a Miguel Hernández, el dia 16 d’abril, al teatre Unió Musical. Per culminar, el dia 30 d’abril es porta l’actuació de l’humorista Xavi Castillo, amb l’obra ‘Hamlet, això ho pague jo’ que es representarà al Teatre de la Unió Musical.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà