Banner papereria Ruiz

Denuncien problemes de mobilitat en alguns carrers de Llíria, per la proliferació de cotxes mal estacionats

El Camp de Túria
La formació ‘Coalició Compromís’ de Llíria s’ha fet ressò d’unes queixes ciutadanes relacionades amb alguns carrers del municipi, que s’han convertir en un “aparcament de vehicles indiscriminat”.

José García

Segons es manifesta des de la ‘Coalició Compromís’, els veïns de la Plaça de Marines es queixen de la proliferació de casos on els cotxes aparquen per totes bandes, “quan és un lloc de vianants on sols tindrien que entrar aquells vehicles que van als respectius aparcaments”. La bruticia de la plaça, junt al trencament de mobiliari urbà, ha fet que es presenten diverses queixes en el consistori “que, a hores d’ara no han estat ateses”, expliquen estes mateixes fonts.

El mateix passa amb els creuaments de vianants amb mobilitat reduïda de l’encreuament del carrer Lopez Varela amb Silvestre Edeta, que sempre estan plens de cotxes mal estacionats i impedint el pas de persones amb cadira de rodes. Des de la ‘Coalició Compromís’ s’asseguraque “totes les queixes i problemes que hi han a estos dos llocs es traslladaran al consistori edetà per a buscar una solució el més aviat possible”.

 

2 Comentaris
  1. lo sufro todos los dias que caso con el carrito de mi bebé, la gente es insolidaria. Te ven que estás cruzando y te paracan en la bajada de la cera que precismente está para facilitar el acceso a carritos y minusválidos. Espero que ninguno de ellos se quede paralítico para que aprendan.

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.