La ‘Coalició Compromís’ acusa a l’actual equip de govern edetà “d’enfonsar econòmicament Llíria”

La decisió de l’equip de govern de Llíria de demanar una pòlissa de crèdit de 1,25 milions d’euros, ha motivat fortes crítiques cap als dirigents del PP des de les files de ‘Coalició Compromís’.

José García

L’equip de govern ja va explicar que demanava eixe 1,25 milions d’euros per assegurar el pagament puntual, a l’espera d’obtindre liquidesa als pròxims messos. Pero Rafa Cotanda, integrant de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria ha expresat la seua “preocupació” respecte a este tema: “es demostra que el govern de Llíria només ha sabut viure de rendes, malgastant molts diners quan han arribat i quan ha arribat el moment de dificultat ha demostrat la seua incapacitat més evident, portant l’ajuntament a una tensió econòmica mai viscuda a Llíria”.

També es rep amb extranyesa el fet que, “per primera vegada a història, l’Ajuntament de Llíria tindrà que realitzar un Pla de Reequilibri Financer, perquè el govern municipal s’ha gastat tot el que tenia i molt més, i ara té unes necessitats de crèdit de més de 2.300.000 d’euros”.

Per a Cotanda “és inapel·lable qui és el responsable d’esta necessitat de reequilibri dels comptes de l’Ajuntament, i no és altre que el govern del populista Manuel Izquierdo. No ha invertit com calia en modernitzar el nostre poble i crear ocupació, malgastat els diners de tots,  i ara continuen fent-ho sense tindren, i això ens preocupa molt”.

“Com veníem advertint ja feia molt de temps, el govern de Manuel Izquierdo està portant a l’Ajuntament de Llíria a una situació clarament insostenible, amb la seua incapacitat per gestionar el pressupost municipal en un moment de greu crisi econòmica”, explica Cotanda. “La seua nefasta gestió dels recursos públics fonamentada tant en la falta de  control de la despesa corrent  com en la inoperància en fer efectives les inversions al nostre poble, estan produint un greu forat a les arques del nostre consistori”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà