La Banda Primitiva de Llíria col·labora en el tancament de l’Any Vicentí

banda primitiva lliria camp de turia

La Banda Juvenil tancarà la processó pel centre de València

La Banda Primitiva de Llíria participa en les celebracions de l’Any Vicentí, que commemora el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer. La societat se suma als actes de tancament de l’Any Jubilar Vicentí amb la participació de la Banda Primitiva i de la Banda Juvenil, posant la banda sonora a dos dels actes més importants de esta efemèride.

La participació de la Banda Primitiva s’ha tancat en un encontre que ha mantingut el president de la societat, José Luis Pérez Veses, i el vicepresident Migue Cerezo; amb el president de la Confraria de Sant Vicent Ferrer de Llíria, Antonio Castellano i una representació de la comissió diocesana de l’organització dels actes vicentins, formada pel dominic del “pouet de Sant Vicent”, José Manuel Alcacer i el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

La Banda Juvenil participarà este diumenge 7 d’abril en la processó vicentina que recorrerà el centre de València amb la participació totes les entitats vicentines de la Junta Central Vicentina i les confraries de Gruas (Huesca) i Paterna. La Banda Juvenil serà l’encarregada de tancar la processó, fent sonar les marxes de processó, que acompanyaran a la Mare de Déu dels Desemparats.

Per altra banda, la Banda Primitiva oferirà un concert extraordinari, el 27 d’abril per la vesprada a la plaça de la Mare de Déu dels Desemparats. L’agrupació, dirigida per Javier Enguídanos Morató, oferirà un programa íntegrament valencià, amb composicions dedicades al sant vicentí.

“Per a nosaltres és un honor participar en els actes de tancament de l’Any Jubilar Vicentí” explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “La devoció a Sant Vicent és part de les arrels de Llíria, com també ho és la música que nosaltres, com a la banda civil més antiga d’Espanya, representem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà