La ‘Coalició Compromís’ reclama la reedició del conveni de col·laboració amb la família Manaut

El Camp de Túria
L’Ajuntament de Llíria “fa mesos que ha retirat les ajudes a la col·lecció Manaut de València”, segons denuncia la ‘Coalició Compromís’ a este municipi.

José García

Estes ajudes econòmiques es feren efectives a l’any 2010, a proposta del grup ‘Coalició Compromís’, però ja han deixat de aplicarse en 2011, segons manifesten des d’este partit.

El candidat a l’alcaldia de Llíria, Paco García, ha proposat en reiterades ocasions el manteniment d’una col·laboració estable amb la família del pintor Llíria per mostrar la seua obra en els museus de la localitat; “una col·lecció que, junt a la de l’escultor Silvestre Edeta i altres il·lustres artistes llirians, completarien una oferta cultural i artística per als turistes que visiten Llíria”, explica el propi Paco García.

“Mentre l’Ajuntament de Llíria discrimina i no dona cap ajuda a esta col·lecció, la Generalitat Valenciana ha reconegut la col·lecció de Manaut com a col·lecció museogràfica, fet que demostra l’alta qualitat del pintor i la importància que la mateixa té per a la cultura i el patrimoni dels valencians”, destaquen des de la formació d’esquerres.

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.