Banner papereria Ruiz

Els 30 joves de T’Avalem 2018 finalitzen el programa

Durant un any desocupats de Llíria han rebut formació i treball

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, han participat hui en l’acte de clausura del programa T’Avalem 2018, celebrat a les instal·lacions d’El Prat, on s’ha produït l’entrega de diplomes als 30 joves beneficiaris d’este projecte d’ocupació i formació.

Durant un any, estos joves desocupats menors de 30 anys han estat dividits en tres tallers (construcció, jardineria i soldadura), en què han desenvolupat un treball remunerat i, alhora, han rebut nous coneixements, que els permetrà millorar les seues perspectives d’oportunitat laboral en el futur.

El programa T’Avalem 2018, finançat amb un pressupost de 600.000 euros per Labora, ha tingut el seu marc d’actuació en el parc de Sant Vicent, on l’alumnat de construcció ha portat endavant l’adequació d’algun dels seues espais, com la rehabilitació i millora de la zona de serveis, que es va inaugurar per a les passades festes de Sant Vicent. Per la seua banda, els equips de jardineria i soldadura han habilitat la zona de l’entorn del conegut com xalet del parc.

El primer edil ha volgut remarcar “la importància d’este tipus de programes, que ofereixen noves oportunitats d’ocupació a joves amb falta d’experiència, aturats de llarga durada o en risc d’exclusió social. A més, cal recordar que amb estos programes, els participants reben una formació específica i qualificada que els obri les portes a nous sectors laborals”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.