EUPV commemora la proclamació de la II República i celebra un homenatge a Miquel Arastey Galduf

El passat dijous 14 d’abril, la formació política EUPV de Llíria va commemorar la proclamació de la II República en unen què també es va retre homenatge a Miguel Arastey Galduf, ‘El Groc’.

José García

L’Acte es va celebrar a la Llar del Jubilat de Llíria, a la que varen acudir un gran nombre de veïns edetans i d’altres localitats de la comarca del Camp de Túria. “Va ser una persona entranyable i molt estimada per el nostre col·lectiu”, varen comentar alguns dels mebres d’EUPV que varen assitir a l’acte.

“Miguel Arastey va ser una persona que va viure la transició democràtica en primera persona: era sindicalista de base i número dos del Partit Comunista a les eleccions municipals de 1979. Treballador, lluitador i conseqüent amb la seua ideologia, és referent per a totes les persones d’esquerra del nostre municipi i un exemple pels que formem part d’ EUPV de Llíria”, comenta el coordinador comarcal d’EUPV, Julio Mallent.

En la jornada també es va inaugurar una exposició fotogràfica “que reflexa la vida de Miguel des de la seua infantessa fins l’actualitat. Es tracta d’un recorregut per la vida de Vicent Arastey”, segons expliquen els organitzadors.

L’exposició es troba a la seu del col·lectiu, al carrer Miquel Abriat cantó, 13-PB Esquerra. Es pot visitar fins a finals de maig, els dimarts, dijous i diumenge (de 19:00 a 21:00 hores).

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà