‘Coalició Compromís’ signa un protocol de col·laboració amb la Federació d’Associacions de Veïns d’Urbanitzacions de Llíria (FUCTU)

La formació política ‘Coalició Compromís’ al municipi de Llíria i la Federació d’Associacions de Veïns de les Urbanitzacions de la Localitat (FUCTÚ), signaren un protocol de col·laboració per tal de fer un treball conjunt davant l’Ajuntament de Llíria “sobre el desenvolupament racional de les zones residencials del terme municipal i la dotació de serveis”.

José García

L’acord va ser signat pels representants de Compromís a Llíria, Paco García i Rafa Cotanda; així com pels representants de la FUCTÚ, Elena Jiménez i Vicente Pardo. Segons el candidat a l’alcaldia de Llíria per la ‘Coalició Compromís’, Paco García, “en el protocol s’aborda la problemàtica existent actualment en les urbanitzacions de Llíria i quin deu ser el programa estratègic i pla d’actuacions per tal de dotar dels serveis bàsics i condicions d’urbanització dels diferents barris que es troben fora del casc urbà i també de les zones disseminades”.

Actualment, epliquen des d’esta formació política, molts  dels processos urbanitzadors iniciats per l’actual equip de govern, del PP, “han acabat en els jutjats per abusius i per anar en contra dels interessos dels propietaris, amb pagaments des serveis ja existents i que l’ajuntament obliga a pagar-los doblement”.

García apunta que, les diferents associacions de veïns i la ‘Coalició Compromís’ “venen treballant conjuntament en la recerca d’altres models de gestió més ajustats als temps econòmics que vivim, on es puguen fer per fases les obres i on la dotació del clavegueram en totes les zones residencials de fora del casc urbà siga una prioritat immediata”.

“Els veïns de les urbanitzacions tenen en nosaltres una força política propera que planteja solucions alternatives més adients a la situació específic que cada nucli, cada barri o cada urbanització té en el terme municipal de Llíria”, assegura el candidat a l’alcaldia edetana.

Este protocol de col·laboració ve a completar un procés de participació i relació política i social entre ‘Coalició Compromís’ i els veïns de les urbanitzacions de la localitat representades per la FUCTÚ, i pretén “servir de base de treball per a fer front al futur desenvolupament dels barris perifèrics del municipi de Llíria”, conclouen els membres d’este partit polít

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà