‘Coalició Compromís’ presenta propostes electorals per revitalitzar el comerç local i generar llocs de treball

Els representants de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria ha proposat l’elaboració d’un pla per “revitalitzar” el teixit comercial de la ciutat, “a fi de facilitar-ne la creació d’entre 400 i 500 nous llocs de treball la propera legislatura”.

José García

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’explica que “comerços xicotets i les botigues del poble de tota la vida són la via principal de creació de nous llocs de treball”; d’altra banda, des d’esta formació es diu que “atesa la situació tan greu que pateix Llíria, que al llarg d’esta legislatura ha passat de 500 a 2.500 aturats per culpa de les polítiques immobilistes del Partit Popular, volem proposar una sèrie de mesures efectives per incentivar la contractació de treballadors aturats”.

Entre estes propostes, ‘Coalició Compromís’ manifesta que el sector comercial de la ciutat “és d’allò més dinàmic i emprenedor, però al llarg dels 8 anys de governs populars no s’ha posat en funcionament cap iniciativa per part de l’Ajuntament per potenciar la implantació de botigues noves”.

Contra eixa situació,  el candidat a l’alcaldia de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, proposa un centre especial d’ocupació “que oferisca treball a les persones minusvàlides i un mitjà d’integració social”. També s’aposta per una remodelació del Mercat Municipal “per acomplir dues premisses: que siga més accesible i més atractiu per facilitar-ne l’ús dels compradors”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà