Joan Garcés Queralt torna a dirigir la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria i rep la medalla al Mèrit en el Treball al seu homenatge

El Camp de Túria
El passat dissabte se celebrà a la Sala de Concerts de la Unió Musical de Llíria un emotiu acte d’entrega de la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball a Joan Garcés Queralt, mestre de dilatada carrera musical amb una intensa relació amb esta agrupació musical edetana.

José García

L’acte va ser un molt motiu i va servir per entregar a Joan Garcés Queralt, director d’honor de la Unió Musical de llíria, la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball que el Govern d’Espanya li havia concedit. Ana Botella, delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, s’encarregà de fer-li entrega d’eixa medalla que reconeix la gran feina feta per Garcés Queralt al llarg de la seua vida.

En representació de la Generalitat Valenciana va assistir la subsecretària de la Conselleria de Governació. També assistiren nombroses autoritats civils (membres de la Corporació Municipal de Llíria, alcaldes de Faura i Alcubles, etc.), així com autoritats i representants del món acadèmic i musical.

El mestre Garcés dirigí novament la Banda Simfònica, formada en esta ocasió per 105 músics, i este fet li va servir per revalidar, per segona vegada, el Rècord Guinnes per la carrera més llarga com a director de Bandes Civils que ja va aconseguir l’any 2006, quan tenia 92 anys (ara té  97 anys).

També el mateix dissabte 14 de maig, pel matí, l’Orquestra Simfònica oferí un concert al Palau de la Música de València, dins del Certamen Provincial de Bandes de Música que organitzà la Diputació de València.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà