‘Coalició Compromís’ impulsarà la creació d’un centre d’oci a l’àrea oest del nucli urbà, “per generar uns 200 llocs de treball”

Els representants de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria han anunciat la seua voluntat d’impulsar la creació d’un centre d’oci en la zona oest del terme municipal, junt al nucli urbà, a fi de facilitar-ne la instal·lació d’empreses dedicades a este sector “que oferisquen una alternativa als joves i els adults de la ciutat edetana”.

José García

Estes mateixes fonts expliquen que este projecte està inclòs com una de les promeses electorals de la ‘Coalició Compromís’ per a les properes eleccions municipals de Llíria. El candidat a l’alcaldia per esta coalició, Paco Garcia, ha manifestat que este projecte “respon a una assignatura pendent que tenim els llirians des de fa anys, per oferir a joves i gent adulta una variada i extensa oferta lúdica, especialment els caps de setmana i els períodes festius”.

Des d’esta formació s’explica que els seus representants són conscients “de la manca d’una alternativa real i factible destinada als joves i els grans de Llíria per tal que no hagen de marxar de la ciutat per ocupar el seu temps d’esplai”.

Per això, la ‘Coalició Compromís’ crearà l’anomenat ‘Centre d’Oci’ de la capital edetana en uns terrenys annexes al nucli urbà amb unes dimensions suficients (més de 300.000 metres quadrats) perquè la part lúdica de la ciutat es puga centralitzar en un únics enclavament i s’evite crear molèsties i problemes als veïns.

Els càlculs de la ‘Coalició Compromís’ xifren en “més de 200” els llocs de treballs, entre directes i indirectes, que es podrien generar amb este centre lúdic, atès que hi podria haver un nombre important d’empreses del sector que s’hi podrien instal·lar en una ciutat “on hi ha actualment vora 2.500 persones en l’atur per culpa de la inoperància de les polítiques econòmiques que el PP ha implantat a Llíria els darrers 8 anys de mandat”.

“La pròxima legislatura ha de ser fonamental per crear riquesa i ocupació i, per això, l’ajuntament ha d’impulsar i posar tots els mitjans adients al seu abast perquè les empreses puguen contractar aturats”, ha conclòs Paco Garcia.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà