La ‘Coalició Compromís’ presenta el seu projecte local i autonòmic a Llíria, amb 300 simpatitzants acompanyant a Enric Morera

El Camp de Túria
Ahir va celebrarse un acte, a la seu edetana de la Llar del Jubilat, per donar a conerxer les propostes polítiques tant del candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per la ‘Coalició Compromís’, Enric Morera, com del candidat a l’alcaldia de Llíria d’eixa formació, Paco Garcia .

José García

Segons els organitzadors, més de 300 persones hi varen assistir ahir a la presentació de la candidatura autonòmica de la ‘Coalició Compromís’, “en un acte que va reunir desenes de militants, simpatitzants i candidats arribats de tots el Camp de Túria”.

El discurs d’Enric Morera es va centrar en les propostes de r”egeneració democràtica que calen al País Valencià i els projectes més importants per facilitar-ne la recuperació econòmica”, amb una “aposta ferma” per les xicotetes i mitjanes empreses com a eines de reactivació i creació de treball.

Per una banda, Morera va defensar la necessitat de crear llocs nous de treball mitjançant l’impuls de les xicotetes i mitjanes empreses i la defensa dels drets dels treballadors; d’altra banda, Morera va destacar les diferències entre la ‘Coalició Compromís’ i les dues restants forces polítiques centralistes: “el PSOE ha dut a terme amb una retallada enorme dels drets laborals i l’estat del benestar, mentre que el PP ha fracasat amb la seua política basada en els grans esdeveniments i el balafiament dels recursos públics”.

El candidat a l’alcaldia de Llíria, Paco Garcia, va agrair l’assistència dels caps de la llista autonòmica “en un moment en què estaa coalició ha esdevingut en un referent del Camp de Túria, pel que fa a la defensa dels drets dels treballadors, la consolidació de l’estat del benestar i la regeneració democràtica, com així hem demostrat amb escreix i solvència allà on governem”.

A més, Garcia va incidir que les properes eleccions “decidiran entre els models politics més arcaics, que representen PP i PSOE, i un de més modern al costat dels treballadors i de l’estat del benestar com és el que defensem des de la ‘Coalició Compromís’”. L’alcaldable edetà va inidicir en cóm els governs del PP de Llíria “han contribuit a augmentar, només en 8 anys, el nombre d’aturats: hem passat de 500 a 2.500 persones”.       

La ‘Coalició Compromís’ presentarà llista electoral en un total de 10 municipis del Camp de Túria, destacant la presència, per primera volta, localitats com ara Benissanó, Olocau i Casinos. També a la localitat de Pedralba (a la comarca dels Serrans) hi haurà candidatura.  

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà