L’IES Camp de Túria rep nous equips informàtics

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Llíria, Salvador Oliver, i la de Servicis, Concepción Igual, han fet entrega al director de l’IES Camp de Túria, Claudi Benlloch, de dos ordinadors a centre educatiu.

Pau Tineo

Estos equips informàtics serviran per a atendre les necessitats de l’Institut que, en el curs 2011-2012, posarà en marxa un projecte ‘PQPI’, dirigit a alumnes amb problemes per a seguir amb normalitat els seus estudis obligatoris.

Este programa que inicia l’IES Camp de Túria té una part teòrica, encaminada que l’alumnat aconseguisca el graduat escolar, i una altra pràctica, que pretén fer més atractiu l’estudi i que al mateix temps el jove adquirisca una qualificació professional que li permeta la seua integració en el mercat laboral en finalitzar els seus estudis.

“Atenent a la petició de la Direcció de l’IES Camp de Túria, l’Ajuntament ha entregat estos equips informàtics per a contribuir que es puga desenvolupar adequadament i amb els mitjans necessaris este programa”, ha explicat l’edil d’Educació, Salvador Oliver. Igualment, este regidor ha recordat que des del Govern de Llíria “estem sempre disposats a col·laborar en totes aquelles iniciatives i projectes dels centres del municipi que redunden en benefici de la comunitat educativa”.

 

 

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en