L’IES Camp de Túria rep nous equips informàtics

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Llíria, Salvador Oliver, i la de Servicis, Concepción Igual, han fet entrega al director de l’IES Camp de Túria, Claudi Benlloch, de dos ordinadors a centre educatiu.

Pau Tineo

Estos equips informàtics serviran per a atendre les necessitats de l’Institut que, en el curs 2011-2012, posarà en marxa un projecte ‘PQPI’, dirigit a alumnes amb problemes per a seguir amb normalitat els seus estudis obligatoris.

Este programa que inicia l’IES Camp de Túria té una part teòrica, encaminada que l’alumnat aconseguisca el graduat escolar, i una altra pràctica, que pretén fer més atractiu l’estudi i que al mateix temps el jove adquirisca una qualificació professional que li permeta la seua integració en el mercat laboral en finalitzar els seus estudis.

“Atenent a la petició de la Direcció de l’IES Camp de Túria, l’Ajuntament ha entregat estos equips informàtics per a contribuir que es puga desenvolupar adequadament i amb els mitjans necessaris este programa”, ha explicat l’edil d’Educació, Salvador Oliver. Igualment, este regidor ha recordat que des del Govern de Llíria “estem sempre disposats a col·laborar en totes aquelles iniciatives i projectes dels centres del municipi que redunden en benefici de la comunitat educativa”.

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà