El Consell aprova el conveni amb la Unió Musical per a finançar l’ensenyament de música integrat amb Primària

Educació destinarà un màxim de 150.000 euros a les despeses de personal docent

El ple del Consell ha aprovat el conveni amb la Unió Musical de Llíria per al finançament parcial de l’ensenyament elemental de música de manera integrada amb els ensenyaments d’Educació Primària cursats per l’alumnat del centre.

Cultura aportarà un màxim de 150.000 euros de l’exercici pressupostari de 2019. El conveni se subscriu per a l’any 2019 i inicia la seua eficàcia des de l’1 de gener. La finalitat d’aquest conveni és establir la contribució de la Generalitat al finançament de les despeses de personal docent del centre integrat Unió Musical de Llíria, generades per a impartir l’ensenyament elemental de música de manera integrada i simultània amb els ensenyaments d’Educació Primària de l’alumnat.

La Unió Musical de Llíria impartirà de manera integrada els ensenyaments elementals de música en els cursos de tercer a sisé d’Educació Primària, i farà en els ensenyaments d’Educació Primària les adaptacions d’horaris curriculars necessàries a l’alumnat per tal que puguen cursar els dos tipus d’ensenyaments.

Amb aquest conveni es continua la col·laboració iniciada l’any 1998, quan es va convertir en centre integrat, i s’incideix en el reconeixement de la tasca mampresa per les societats musicals per a mantindre escoles d’educands o escoles de música que permeten integrar l’educació dels alumnes amb la tradicional afició a la música.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà