Casserolada de protesta a la porta de l’Ajuntament de Llíria

Cacerolada enfront l'Ajuntament de Llíria el cam de túria

L’Assemblea nascuda al Camp de Túria per demanar una democràcia real va organitzar ahir una casserolada a la porta de l’Ajuntament de Llíria durant la cerimònia de presa de possessió dels regidors municipals.

Pau Tineo

Amb reivindicacions com ara “la participació ciutadana en l’elaboració de pressupostos municipals” i la “fi dels privilegis i de la corrupció política”, el primer acte simbòlic de l’Assemblea CdT va agrupar més de trentena de persones i es va realitzar sense incidents.

L’Assemblea que arreplega el descontent de tota la comarca del Camp de Túria,  es troba ja a ple renidment conformant diversos grups de treball que abasten un ampli ventall d’àrees com la Comissió de sobirania alimentària, Comissió de transport i infraestructures, Comissió socioeconòmica, Comissió d’educació, Comissió de patrimoni, Comissió legal i la Comissió de pedagogia. 

Els indignats de la comarca es reuneix cada divendres a les 20:00 a la plaça de l’Ajuntament de la capital de la comarca i té previstes actuacions en els diferents municipis.

No hi ha comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en