Casserolada de protesta a la porta de l’Ajuntament de Llíria

Cacerolada enfront l'Ajuntament de Llíria el cam de túria

L’Assemblea nascuda al Camp de Túria per demanar una democràcia real va organitzar ahir una casserolada a la porta de l’Ajuntament de Llíria durant la cerimònia de presa de possessió dels regidors municipals.

Pau Tineo

Amb reivindicacions com ara “la participació ciutadana en l’elaboració de pressupostos municipals” i la “fi dels privilegis i de la corrupció política”, el primer acte simbòlic de l’Assemblea CdT va agrupar més de trentena de persones i es va realitzar sense incidents.

L’Assemblea que arreplega el descontent de tota la comarca del Camp de Túria,  es troba ja a ple renidment conformant diversos grups de treball que abasten un ampli ventall d’àrees com la Comissió de sobirania alimentària, Comissió de transport i infraestructures, Comissió socioeconòmica, Comissió d’educació, Comissió de patrimoni, Comissió legal i la Comissió de pedagogia. 

Els indignats de la comarca es reuneix cada divendres a les 20:00 a la plaça de l’Ajuntament de la capital de la comarca i té previstes actuacions en els diferents municipis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà