Llíria, escenari del concert de clausura del cicle ‘A tres bandes’

L’Ateneu Musical, La Artística i la Unió Musical actuaran el 26 d’octubre

El Cub dels Comarques ha acollit hui la presentació del concert de clausura del cicle ‘A tres bandes’ que se celebrarà a Llíria el 26 d’octubre amb l’alcalde de Cullera i diputat de Bandes de Música, Jordi Mayor, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el regidor de Cultura de Buñol, Juan Luis Pallás, i els representants de les sis entitats que conformen l’Associació Musical Buñol-Cullera-Llíria.

El concert servirà per a tancar la gira d’actuacions iniciada a Cullera l’any 2017. La trobada musical tindrà lloca les 22.00 hores al teatre de la Unió Musical de Llíria i comptarà amb la participació de l’Ateneu Musical de Cullera, La Artística de Buñol, i l’amfitriona. Prèviament, es realitzarà una cercavila des de Ca la Vila fins als locals de la societat edetana.

La banda de Cullera dirigida per Ferrer Ferran interpretarà “A mi madre” de Roque Baños i “*Simfonia Fantàstica” de Berlioz. Després pujarà a l’escenari La Artística sota la batuta de Mario Ortuño per a oferir “Gerona” de Santiago López i “Poema alpestre” de Franco Cesarini. Mentre que la Unió Musical, dirigida per Pablo Marqués, serà l’encarregada de tancar el concert amb “Rubores” de Pascual Marquina” i “Némesis” de José Suñer”.

El president de la Unió Musical, José Vicente Pedrola, ha recordat que l’associació “va nàixer amb la voluntat d’impulsar activitats potents al voltant de les nostres bandes i ara ja estem estudiant obrir-nos a altres societats musicals per a promoure projectes nous”.

La Unió Musical i la Primitiva de Llíria, Santa Cecília i Ateneu Musical de Cullera, i La Artística i La Armònica de Buñol, amb la col·laboració dels seus respectius ajuntaments, van constituir esta associació al 2017 amb el fi impulsar activitats musicals al més alt nivell. Dels projectes promoguts destaca la creació d’una banda jove de l’associació, composta per menors de 25 anys de les sis societats que van realitzar una gira per Holanda i el cicle ‘A tres bandes’, amb sis concerts a les tres localitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà