Les continues fuites d’aigua fan que l’oposició demame responsabilitats a l’empresa encarregada de les obres a les conduccions de reg

A Llíria, les pèrdues d’aigua a diversos llocs del municipi estan provocant autèntics mals de cap… tant als llauradors com als veïns, que deuen suportar els problemes derivats de les contínues fuites d’aigua.

José García

Els problemes de les conduccions d’aigua a diversos punts del municipi edetà, prop de zones agrícoles i de vivendes disseminades, sembla el conte de mai acabar: segons denuncíen veïns i formacions polítiques de l’oposició, les queixes es perllonguen ja quasi al llarg de dos anys.

Segons la regidora de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Inma Riera, “diversos camins rurals i pistes pavimentades que donen accés a vivendes en zones residencials i nuclis disseminats de Llíria s’han vist afectades per la mala execució d’unes obres que es podrien qualificar de desastroses, tant per als llauradors que veuen com este sistema està en fallida abans de començar a funcionar, com per als veïns que es troben incomunicats per les rotures i clots que les macro fugues d’aigua produeixen en el paviment i en el ferm dels camins de terra”.

Riera considera “necessari” que l’alcalde edetà, el popular Manuel Izquierdo, i la resta de la corporació municipal “comencen a demanar responsabilitats i obrir un expedient d’infracció a l’empresa constructora, ja que està deixant els vials per on discorren els camins rurals de Llíria en un estat pèssim pel al trànsit de vehicles”.

Des de la ‘Coalició Compromís’ es recorda que, fa unes setmanes, “es va deixar incomunicats als veïns de la zona de l’Aljup del Vale… però ara són les conduccions que es troben en el Camí del Frares, prop de la Carretera del Cabeço Roig, les que s’han vist afectades”. Estes conduccions s’han trencat ja alguna vegada, ja quèno poden suportar la pressió dels tubs quan estos es trenquen.

Per a Riera, “estos fets no poden passar desapercebuts per les autoritats locals, que són les responsables de controlar i inspeccionar les obres que s’estan executant. A més, l’Ajuntament de Llíria deu  assegurar que el seu desenvolupament no afecte de manera negativa en la vida dels veïns i llauradors que circulen diàriament per estes vies”.

La regidora d’esquerres reclama una “solució immediata” per a que este tipus de situacions no es tornen a reproduir, “ja què el perill que es produeix al circular per camins o pistes pavimentades on està soterrada una conducció d’aigua en estes condicions podria comportar alguna cosa més que danys materials”.

 

1 Comment
  1. Importante el comienzo del curso político con las denuncias de temas que se estan gestionando de manera deficiente. Muy bien por la oposición, en especial por la labor de Luís Pérez qué no cesa de increpar a toda la corporación.
    :zzz

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771