La Unió Musical de Llíria anuncia els concerts que ha organitzat per a les pròximes setmanes, sent la primera cita el 16 de juliol

La Unió Musical de Llíria celebrarà un concert extraordinari de la seua Banda Simfònica amb motiu de l’estrena absoluta del ‘Concert per a marimba i banda: Balan fô’, del compositor de la Vall d’Uixò, Vicent Ortiz Gimeno.

Pau Tineo

El concert tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 16 de juliol, a partir de les 22:30 i a la seu del Teatre de la Unió. L’obra que s’estrenarà ha guanyat al ‘Concurs Internacional de Composició 2011’ que cada any convoca l’Ajuntament de Llíria.

En esta ocasió actuarà com a solista de marimba el músic de la Unió Francisco Inglés Monzón, qui també és percussionista de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts Reina Sofia.

La segona part del concert estarà dedicada a homenatjar el compositor d’arrels llirianes José Maria Martín Domingo, en el cinquanta aniversari de la seua mort, que va produïr-se el 16 de juliol de 1961. S’interpretaran una selecció de pasdobles d’este recordat compositor.

També el dissabte 23 de juliol, i aprofitant el bon temps de l’estiu, s’ha organitzat un ‘concert a la fresca’ de la Banda Juvenil Unió Musical i que se celebrarà davant la façana principal de la Societat, al carrer de Sant Vicent. El concert serà a les 22:30 hores.

Fonts de la societat musical avancen que, per al  dia de la festa de la Societat (el dissabte 3 de setembre) se celebraran una sèrie d’actes commemoratius del centenari del primer premi de la Unió, al Certamen de Bandes de València, aconseguit en agost de 1911.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà