Compromís reclama intensificar els serveis de recollida de residus durant l’estiu

Les urbanitzacions i zones residencials de Llíria necessiten ampliar les freqüències i els contenidors ja que els residus es multipliquen per tres al llarg de l’estiu.

Cristina Lamoncha

La Coalició Compromís ha reclamat l’ intensificació dels serveis de recollida de residus ja que moltes voltes els contenidors es troben desbordats i plens de brutícia. El portaveu de Compromís, Paco García Latorre, ha demanat que durant els mesos d’estiu s’acomplisquen els horaris de recollida selectiva de restes de poda i de deixalles domèstiques. També han reclamat que es suplante la plantilla per poder augmentar les freqüències de recollida.

 A més, García Latorre ha fet una crida a la ciutadania per a què utilitze els serveis municipals gratuïts de l’ecoparc per tal de desfer-se de mobles i altres utensilis, ja que en ocasions apareixen els contenidors de les urbanitzacions apareixen rodejats i plens de trastos.

Des del Grup Municipal de Compromís han reclamat a l’equip de govern edetà que es faça una campanya de sensibilització i d’informació general sobre els serveis que tenen els usuaris per tal de mantindre un bon estat de salubritat i neteja el terme municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà