L’IES Laurona reclama un ensenyament de qualitat

El claustre de l’IES Laurona ha realitzat una carta per alertar a la comunitat educativa i a les administracions publiques de la situació alertant de la qualitat de l’ensenyament.

Cristina Lamoncha

Des del claustre del centre edetà es vol fer palès que les decisions que actualment estan prenent els responsables de l’educació valenciana afecten i afectaran negativament a la qualitat de l’ensenyament.

La reducció de grups i l’augment notable del nombre d’alumnes per classe als centres educatius ha dificultat el treball del professorat. A més, des de l’IES Laurona es queixen que les administracions publiques han fet que per al curs que ve no es puga impartir el Batxillerat Tecnològic, que sols es donava a este centre. A més de la reducció d’assignatures optatives al Batxillerat, denuncien la falta de recolzament i promoció de la formació professional.

Pel que fa a les substitucions de baixes de professorat, “s’ha allargat el temps d’espera, ja que la Conselleria d’Educació espera 15 dies abans d’iniciar el procés de substitució”. El claustre del institut ha reclamat a la carta que la lliurança econòmica de la Conselleria per als centre educatius es pague amb puntualitat i sense retard.

Des del centre edetà han mostrat la seua oposició al decret anunciat pel govern valencià de canviar el model lingüístic valencià, darrere del qual hi ha interessos ideològics i o educatius.

El claustre de l’IES Laurona ha elevat esta carta per una educació de qualitat a la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà