Comencen els enderrocs al centre de Llíria per urbanitzar el sector UE-3

Les obres per enderrocar la zona de corralisses i pallers del centre de Llíria ja han començat i amb, esta actuació, es dona resposta a una demanda dels veïns del poble que portaven més de 10 anys esperant les pertinents autoritzacions administratives.

José García

L’agrupació de propietaris de la UE-3 ‘La Bombilla’, zona urbana ubicada entre el Carrer de la Venta i el Parc Municipal de la Bombilla, ha començat les obres d’urbanització d’esta part de la ciutat. Així, es màquines excavadores han rebut la llum verda i estan procedint a l’enderrocament dels vells edificis, alguns d’ells en perill d’enfonsament.

Estos edificis són els últims vestigis del que en el seu dia foren vivendes i corralisses de les afores de la ciutat, on els llauradors i ramaders de Llíria guardaven els seus utensilis del camp o simplement eren utilitzats com a magatzems.

Una volta finalitzada la urbanització, s’obrirà un nou carrer que discorrerà junt el parc de la Bombilla i que donarà accés als carrers Alcalde Marce·lí García i Alcalde Pérez Cotanda. Esta nova zona urbana comptarà amb una superfície d’uns 11.000 m2 on es podran edificar vivendes unifamiliars en les parcel·les resultants

Segons el portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a l’Ajuntament de Llíria, Paco García, “amb esta actuació veurem com en breus dies desapareix una imatge de la Llíria del segle XIX i XX per donar pas a una urbanització nova del segle XXI, la qual serà sufragada i impulsada pels propis veïns i propietaris”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà