Reclament mesures per garantir el correcte ús de les zones d’aparcament durant les festes en honor a Sant Miquel

Amb la proximitat de les festes que Llíria fa en honor a un dels seus patrons, Sant Miquel, des de la ‘Coalició Compromís’ d’esta localitat es reclama que agents de la Policia Local vetllen perquè els respecten les places d’aparcament de les persones amb mobilitat reduïda.

José García

Segons recorda la regidora de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Inma Riera, “tots els anys s’instal·len en la zona del Pla de l’Arc unes paradetes en la porta de la piscina coberta al costat del Pavelló Poliesportiu, just on hi ha una reserva d’aparcaments de minusvàlids”.

“Com que pels matins la fira roman tancada i con que hi han usuaris i usuàries de la piscina que per la seua reduïda mobilitat necessiten aparcar el cotxe a la porta d’esta instal·lació, hem demanat que es respecte este espai reservat, i si no fora possible el mateix lloc, que de manera provisional s’habilite un  segona fila per a d’ells, per a que en l’horari que la fira està tancada puguen aparcar prop de la piscina municipal”, ha afegit Riera.

La regidora de la ‘Coalició Compromís’ ha fet esta proposta en la comissió de serveis “perquè es normalitze esta situació i es preguen les mesures abans de que torne a reproduir-se una problemàtica que es reiterativa cada any en època de fira”.

“Deuen conciliar-se els drets de totes les persones: tant el d’aquelles que volen gaudir de la fira de Sant Miquel, com que les persones i usuàries de la piscina amb mobilitat reduïda puguen fer ús d’unes instal·lacions públiques en condicions, sense entrebancs per poder accedir al recinte”, explica esta regidora.

Davant esta proposta, la Comissió d’Obres i Serveis ha acordat prendre les mesures perquè esta zona reservada estiga en perfecte estat d’ús i que les paradetes o vehicles que han vingut obstaculitzant-la anys enrere la respecten en la franja horària d’accés a la piscina.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà